DanielMalinen Ollaan realisteja

Tosi-tv formaatti vai eduskuntavaalit?

En ole vähään aikaa seurannut televisiota joten minulle tämä tuli yllätyksenä että auvoisa pöllölaakso on onnistunut vääntämään eduskuntavaaleista heikoinlenkki formaatin kaltaisen tosi-tv kilpaiöun jos vaaliehdokkaat debatoi toisiaan vastaan. Tai oikeastaan se uutisoi näiden kilpailujen olevan jopa kaksi eri "uutuus ohjelmaa". Onneksi en seuraa telkkua, en ole selvästikkään menettänyt mitään. Mielenkiintoista seurata mihin tämä kehitys johtaa...

Ja niitä joita nyt ohjelmat (Sinustako kansanedustaja) alkoi kiinnostamaan niin Mtv kertoo finaalijakson pidettävän 31. maaliskuuta kello 21-22.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Sirkushuveja vaalikarjalle areenalla "klovneineen", joita näyttelevät puoluejohtajat ja muut kellokkaat. Oikeassa elämässä he ovat ihan normi-ihmisiä. Tunnen joitakin.

Käyttäjän raimoylinen kuva
Raimo Ylinen

Juuri näin! Koko vaalinalustouhu on muuttunut pelkäksi pelleilyksi! Minua inhottaa se, että politiikka on henkilöity puoluejohtajiin, joiden retorista kyvykkyyttä mitataan kaiken maailman hömppäkisailuissa. Ikävintä on, että monet tekevät äänestyspäätöksensä näiden perusteella, koska eivät osaa eivätkä pysty seuraamaan itse politiikkaa muulla tavalla.

Toimituksen poiminnat